Alkotóházi műhelymunka

határidődeadline: 2010. június 27.

A Miskolci Kortárs Művészeti Intézet (M.ICA) pályázatot hirdet 2 fő részére két hetes alkotóházi műhelymunkára.
A galéria ingyen biztosítja a szállást, a műhelyhasználatot, 40.000 Ft/fő ösztöndíjat az ittartózkodás idejére, valamint 2011/12-ben kamarakiállítási lehetőséget, ahol az Alkotóházban készült munkákat mutathatják be a közönségnek.
A művész mindezekért cserébe egy darab, múzeumi gyűjteménygyarapításra alkalmas munkát adományoz a Miskolci Galéria gyűjteményének (a múzeumvezetéssel egyeztetve).
Pályázatot professzionális alkotók és a művészeti felsőoktatásban résztvevők nyújthatnak be a két hétre szóló munkatervvel. Kérünk csatolni szakmai önéletrajzot, portfóliót – papír alapú vagy digitális formában – vagy saját weboldal elérhetőségét (a papíralapú portfoliót visszajuttatjuk a művésznek).
A nyertes pályázóknak a két hetes műhelymunkára 2010. őszén van lehetőségük egyéni egyeztetés alapján, de a munkát mindenképpen meg kell kezdeni 2010-ben.
A pályázat beadásának határideje: 2010. június 27.
A pályázatokról a Miskolci Kortárs Művészeti Intézet (M.ICA) által felkért zsűri dönt a beadást követő 30 napon belül. Az eredményről minden pályázót levélben vagy
e-mailben értesítünk.
Az alkotóház felszereltségéről és lehetőségeiről a Miskolci Galéria honlapján található bővebb információ a www.miskolcigaleria.hu oldalon.
További információ a Miskolci Galéria igazgatóságán Nagy Szilviától kérhető az alábbi telefonszámokon: 46-500-681, 30-4147663, vagy a e-mail címen.
Cím: Miskolci Galéria, 3530, Miskolc, Rákóczi u. 2