Felhívás képző- és iparművészeti kiállításon való részvételre

határidődeadline: 2019. március 25.

A Párbeszéd Háza kortárs magyar képző- és iparművészeti alkotásokból (kivéve ikon és fotó) igényes kiállítást tervez 2019 tavaszára kizárólag e felhívás nyomán készült új alkotásokból. A kiállítás címe: “Amit alkottam, jó”. A tárlat a tervek szerint április 12. – május 28. között lesz látogatható. A megnyitó a Belvárosi Csend részeként megrendezésre kerülő Jezsuita Sziget programsorozat kiemelt eseménye lesz.

Az alkotásokról jó minőségű, nagy felbontású (300 dpi) fotót (3 dimenziós alkotásokról 2-3 fotót) kérünk elektronikusan elküldeni rövid leírással együtt a email címre.

Egy alkotó maximum 3 alkotással pályázhat.

Az alkotások mérete bármilyen irányban maximum 2 méter lehet. A rövid leírás tartalmazza a küldött mű főbb információit, amik segítik a digitálisan küldött alkotás zsűrizését. Kérjük, hogy az email tartalmazza a szerző teljes nevét és telefonos elérhetőségét is, pár mondatos bemutatkozással. Ehhez a jelentkezési lap letölthető honlapunkról.

A jelentkezési lap és a fotók beküldési határideje: 2019. március 25. hétfő 12.00 óra.

Még több információ a Párbeszéd Háza oldalán olvasható: http://parbeszedhaza.hu/esemeny/felhivas-kiallitason-valo-reszvetelre

Medve Helga
programszervező
Párbeszéd Háza
1085. Bp. Horánszky utca 20
+36 30 227 4777