Fotókönyv

határidődeadline: 2019. április 15.

A PAPERLUST Photobook Fest a krakkói fotóhónap keretében photobook fesztivált rendez 2019. május 25 és június 14. között a Visegrad Fund támogatásával. Az esemény során megvalósuló kiállításokon szeretnének bemutatkozási lehetőséget biztosítani magyar művészek már meglévő független kiadványai számára is. A fesztivál szervezői három tematika szerint rendeznek kiállításokat:
– Photobook. Storytelling / Exhibition
– Photobook. Asset / Exhibition
– Photobook. Process / Exhibition
További információ a csatolt pdf-ben.

Ha van kiállítási célra szánt saját artists’ bookod, photobookod, fanzinod, vagy photozined, amit szívesen megmutatnál a nagyközönségnek, jelentkezz!

Fontos tudnivalók:
Jelentkezési határidő: 2019. április 15. (hétfő)
A jelentkezéshez szükséges:
– maximum 1500 karakteres angol nyelvű motivációs levél
illetve a kiállításra szánt könyv paraméterei (cím, évszám, oldalszám, méret) és absztraktja. A motivációs levélben kérlek jelöld meg, hogy a 3 tervezett kiállítás közül melyikbe szánod a beadott pályaművet.

Jelentkezni e-mailben, az címen lehet. Kérünk, hogy leadásra szánt anyagod egy pdf-be összefűzve csatold!

A kiállítást 2019. május 25. és június 14. között rendezik Krakkóban
Pozitív elbírálás esetén a begyűjtés 2019. május 14-18. között lesz, az ISBN könyv+galériában (1084 Budapest, Víg utca 2.). Minden átvételről elismervény készül. A PAPERLUST biztosítja a munkák Krakkóba és visszaszállítását.

https://drive.google.com/file/d/0ByTdtXvBQEgWck5pXzd6aHgzNDQza2lFUllRZkZOTklWVmRN/view?fbclid=IwAR2DxJBxN_vDhVY00M0DJOGJ-kucKeH1e68r181hwsLbJ1jcirxldUkQ9D4