Pályázat beltéri dombormű vagy plasztika megalkotására a PTE Rektori Hivatalának aulájába

határidődeadline: 2010. december 10.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Magyar Universitas Program – Kortárs Képző- és Iparművészeti Pályázatok
A pályázat száma: KKIP-0037-2/2010.

A Pécsi Tudományegyetem kollégiumi épület beruházásához kapcsolódva, a PTE és az Immorent PPP Kft. megbízásából, a Kortárs Művészeti Zsűri nyilvános, egyfordulós, névaláírásos pályázatot hirdet.

A pályázat tárgya: beltéri dombormű vagy plasztika megalkotása. Helyszíne: a PTE Rektori Hivatalának aulája, a Szenátusi Terem előtere (7621 Pécs, Vasvári Pál u. 4., fszt.)

A műalkotás létrehozására és elhelyezésére rendelkezésre álló legnagyobb összeg: nettó 15.594.585.- Ft (Tizenötmillió-ötszázkilencvennégyezer-ötszáznyolcvanöt) forint + 25% ÁFA.

A pályázaton az a természetes személy, vagy személyek csoportja (a pályamű szerzője) vehet részt, aki/amely vállalkozik a pályázati kiírásban közzétett feladat elvégzésére, és a pályázati kiírás feltételeit magára nézve kötelezőnek fogadja el.

A pályázat benyújtása regisztrációs díjhoz kötött, melynek összegét lásd a pályázati kiírásban.

A pályázatok beérkezési határideje: 2010. december 10. (péntek) 16.00 óra.

A pályázati kiírás elérhető és további információ kapható a www.art-universitas.hu honlapon, valamint a pályázatot lebonyolító Építészfórum Kiadói Kft.-nél, munkanapokon 10-15 óra között a 06-20 563-1692 információs telefonszámon.