Pályázat közhasznú társadalmi szervezetek számára

határidődeadline: 2008. szeptember 30.

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány által kezelt KOGART Kortárs Művészeti Gyűjtemény pályázatot hirdet közhasznú társadalmi szervezetek számára.

2008. decemberében 25, a KOGART Kortárs Gyűjtemény számára vásárolt műalkotás nyilvános árverésen kerül értékesítésre. Az így befolyó nettó vételárat 25, a pályázat alapján kiválasztott közhasznú társadalmi szervezet kapja támogatásként. A 25 szervezetet és a 25 alkotást a Jótékonysági Bizottság az árverést megelőzően közjegyző előtt sorsolja egymáshoz.

A pályázható összeg nincs meghatározva, a szervezetek a kisorsolt műalkotásért az árverésen fizetett legmagasabb összeget kapják. A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kötelezettséget vállal arra, hogy ha egy műalkotásra nem licitálnak, akkor a kikiáltási árnak megfelelő összeget juttatja az adott szervezetnek. A minimális kikiáltási ár 500.000,- Ft

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány a hospice mozgalommal, a roma képzéssel, oktatással és neveléssel, gyermek egészségüggyel, betegségben szenvedő gyerekekkel valamint a fiatal zenei tehetségek támogatásával foglalkozó közhasznú társadalmi szervezetek jelentkezését várja.

Pályázni lehet a www.kogartkortars.hu weblapról letöltött pályázati adatlapon, az ott megjelölt dokumentumok és igazolások csatolásával. A pályázatok beérkezésének határideje: 2008. szeptember 30. 16.00 óra.

Információ: Dr. Forrai Sándor, (06 1) 354-3823, .