A szegénység arcai

Szegénység arcai filmfesztivál
2010. december 3-5.
Vörösmarty mozi

MEGNYITÓ
3-án, pénteken, a versenyfilm vetítések után, 21 órakor. (Ez nem lesz túl formális, de reméljük jól esik majd!)

VERSENY
102 filmet vetítünk vasárnap estig a versenyprogramban. Vannak egyperces klippek, 2-3 órás dokumentumfilmek, nevezések Romániából, az USA-ból sőt, még Vietnámból is. Mindezt könnyedén tudjátok követni a fesztivál honlapján, ahol részletesen fönn vannak a vetítési idők, a tartalmak, stb.

Program: http://szegenysegarcai.docuart.hu/program_osszesitett

INFORMÁCIÓS FILMEK
A program összeállításánál kiderült, hogy van pár szabad óránk arra, hogy az elmúlt évek kiemelkedő, és a témáinkat érzékenyen, kreatívan feldolgozó munkákból bemutassunk néhányat. Az „információs filmeket” megnézheted itt http://szegenysegarcai.docuart.hu/filmek az információs filmek fülre kattintva.

BELÉPŐ
A fesztivál vetítései ingyenesek, de arra kérünk Benneteket, hogy regisztráljatok a pultnál!

TEA
Szombaton délelőtt 10-12-ig és délután 15-17-ig a regisztáló látogatóinkat egy pohár kézmelengető, fínom fair trade tea várja ajándékba!!

ZSŰRI WORKSHOP
A fesztivál különlegessége, hogy az érdeklődők zsűri workshopon vesznek részt esténként, ahol részletesen terítékre kerülnek a nap folyamán látott filmek. Várakozásunk szerint ezek lesznek a fesztivál legizgalmasabb pillanatai!

A zsűri tagjai: Bollók Csaba filmrendező, Dávid Ferenc szociológus (Kék Pont Alapítvány), Hajdú Eszter dokumentumfilm-rendező, Kőszegi Edit filmrendező és Stiller Ákos fotóriporter (HVG).

DÍJÁTADÓ
5-én, vasárnap, a zsűri workshop után, 18:30-tól.

DÍJNYERTESEK VETÍTÉSE
Vasárnap este, a díjátadót követően, 19:30-tól