T+U Téli Taktikák

2014. 12. 20. (szombat) 16 – 21 -05
FKSE (1077 Bp. Rottenbiller u. 35.)

A T+U egy berlini székhelyű, angol nyelvű kultúraelméleti kiadvány, melynek szerkesztői Fridvalszki Márk, Miklósvölgyi Zsolt és Nemes Z. Márió. A fanzine célja a technológia és a conditio humana kölcsönös provokációnak vizsgálata. A Winter Tactics a T+U elméleti és gyakorlati törekvéseibe enged bepillantást.
— — — — — — —
— 16-19h
„Matter” mini-konferencia a T+U teoretikus hátterét villantja fel az újmaterializmus, érzéki anyagiság és a posztdigitalitás kulcsfogalmai mentén.

Előadók: Hargitai András, Losoncy István, Miklósvölgyi Zsolt, Nemes Z. Márió, Német Szilvi, Seregi Tamás és Szemerey Samu
— — — — — — —
— 19-19:30h
A Juhász-komposzt bemutatása Borsik Miklós megnyitó beszédével fűszerezve. Performatív eat-art projekt az irodalom materialitásának bűvöletében. Juhász Ferenc A halott fekete rigó című époszának elfogyasztása savanyú káposzta formájában.
— — — — — — —
— 19:30-20h
T+U vol. II. „Dinosaurs” lapbemutató. A kultúrtörténet humanista felfogása szerint az emberi kultúra megalapozója az antik művelődés és emberkép, ugyanakkor ha ezt a történetet egy poszthumán perspektívából kódoljuk újra, akkor a görögöket leváltják a dinoszauruszok. A lapszám mottója: „Back to Saurians!” – vagyis: „Vissza gyíkba!”
— — — — — — —
— 20h-05h
FKSE Karácsony & Techno Jam (Dis-Tanz Tactics)

Évvégi örömzenelés különböző zenei programokat követő producerek és DJ-k közreműködésével:

Benzon, Modeo, Nova Gravity, Halberr 9000, Mike Nylons (liveset), .page., Zoltan Solomon (liveset)

Ez egyben a Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület karácsonyi bulija is, melyre minden tagot, támogatót, érdeklődőt, barátot és üzletfelet szeretettel várunk!
A buli jótékonysági esemény is, minden egyes fröccsel és felessel a Stúdió programjait támogatjátok!
— — — — — — —
Figyelem! az eseményre érdemes meleg ruhában érkezni és utána abban is maradni, (és sok pálinkát fogyasztani), ugyanis a Stúdióban egyelőre megoldatlan a fűtési helyzet. Ezt ugyanakkor sok forró teával kompenzáljuk.

Garantáltan eredeti POSZTAPOKALIPTIKUS atmoszféra!!!
— — — — — — —
http://technologieunddasunheimliche.com/
http://studio.c3.hu