végtelen

Performanszkiállítás
Élőkép Társulat / Harmadik Hang Háza

2010. február 23. – 2010. február 24.
BTM Kiscelli Múzeum (1037 Budapest, Kiscelli utca 108.)

A performanszok mindkét nap 20 és 22 óra között tekinthetők meg. A korlátozott férőhely miatt regisztráció ajánlott a e-mail címen.

Ha az elemek végtelen variációja által létrejövő anyagból képesek vagyunk jóindulattal kiválogatni a szükségeseket és kivonni a nemkívánatosakat, akkor már jó úton vagyunk afelé, hogy isteni recept szerint valami csodálatosat alkossunk.

A kiállítás az Élőkép Társulat / Harmadik Hang Háza és a MOME vizuális kommunikáció tanszéke diákjainak közös produkciója. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem meghívott előadójaként Bársony Júlia rendszeresen tart kurzust az élő előadóművészet és a vizuális kommunikáció összefüggéseiről. A kurzuson zajló munka eredményeként született ez a kezdet és vég nélküli előadás, melynek első bemutatója 2008 januárjában a Gödör Klubban került sor.

A kiállítás szerkezete nem lineáris, hanem sok szálon, párhuzamosan halad. Az élő installációk a térben egymástól függetlenül léteznek, a közönség annyi időt szán egy-egy részletre, amennyit szeretne.

Alkotók: Bérczi Zsófia, Bolyácz Jeromos, Deák Emese, Harsay Gábor, Iván Kata, Laczkó Júlia, Halasi Dániel, Mindák Gergely, Szarka Fedor Guido, Kántor Kata

Technikai munkatársak: Gyenei Péter, Tesfay Áron
Produkciós asszisztens: Kovács Andrea
A rendező munkatársa: Bérczi Zsófia
Rendező: Bársony Júlia