11. ARC pályázat

határidődeadline: 2010. július 12.

Hol élsz Te? – ezzel a kérdéssel indul a 11. ARC.
Gondolkodj, alkoss és pályázz idén (is)! Természetesen az alkotói szabadság jegyében a felkínált ernyőtémán kívül más aktuális ötlettel, témával is indulhatsz!
További információért látogass el a www.arcmagazin.hu oldalra, valamint olvasd el figyelmesen a csatolt pályázati kiírást!

Beküldési határidő: 2010. július 12. (éjfél)

Részletek a pályázati kiírásból:
Hol élsz Te? Európában? Magyarországon? Pesten vagy Bocföldén? A Dózsa György úton? A Facebookon? Vagy leginkább csak ott belül, ahol szabad a fantázia világa? Mi kell az ember helyzetének meghatározásához 2010-ben? Koordináták, emberek, bitek, pénz vagy képzelőerő? A virtuális térben és a való életben felvállalt szerepeid, személyiséged között milyen eltérések mutatkoznak? Ki vagy te mint kommentelő, blog író, közösségi oldal felhasználó? A virtuális tér nem csak a valóság illúzióját nyújtja, hanem a valóságunk része! Hozd nyilvánosságra képi megfogalmazásban ötleteidet, elképzeléseidet, mi mindenre lehet a már meglévőn túl használni a virtualitást, hogyan hathatja át az a mindennapok valóságát?

A fentieken kívül további inspiráló ARC+-os vendégpályázatokat kínálunk:

1. ARC+ Leszokásvonal
Témagazdák: Dohányzásról Leszokást Támogató Központ (www.leszokasvonal.hu), Pfizer, Médiaunió
Díj: Bruttó 300.000 Ft.

2. ARC+ „Te is tehetsz a szegénység ellen!”
Témagazdák: ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft., Szociális és Munkaügyi Minisztérium, Európai Bizottság.
Díjak:
– 1. díj: 300.000 Ft
– 2. díj: 200.000 Ft
– 3. díj: 100.000 Ft

3. ARC+ „Velünk is megtörtént: bEUgrottunk.”
Témagazda: Európai Bizottság Magyarországi Képviselete.
Díjak:
– A legjobb alkotás díja egy európai desztinációra szóló (Vista Utazási Irodában kiváltható) utazási utalvány. Az utalvány értéke: bruttó 165.000 Ft.
– Az Európai Unió Háza ősztől új helyre költözik. A 3 legkreatívabb alkotás a földszinti közösségi térben, az Európa Pontban kerül kiállításra

Kíváncsian várjuk pályázataitokat!

ARC csapat