Meg nem valósult művek 3.0

határidődeadline: 2020. április 15.

Folytatva a a tranzit. hu korábbi \”Meg nem valósult művek\” sorozatát, most a tranzitblog szeretne platformot adni a jelenlegi helyzetben meg nem valósítható, vagy épp ebben a helyzetben megvalósítható tartalmak megjelenésére és támogatására.

Most az tudjuk, hogy a közeljövőben tervezett, találkozásokon alapuló események nem valósulnak meg, sokaknak veszélybe kerül a munkája, legtöbben még nem tudjuk, hogyan fogunk működni ebben az új rendszerben.

Ugyanakkor időt is nyerünk, amit talán új és be nem fejezett írások megírására használhatunk, megoszthatunk olyan gondolatokat egymással, amik a kialakult helyzet kapcsán erősödtek fel.

Várunk szöveges (kb. 5-10.000 karakter), képes (képesszé) és videóanyagokat (3-5 perc), amik a következő bővíthető hívószavak köré csoportosíthatók:

Online élet, meg nem valósult írásművek, meg nem valósult művek, kapcsolatok, szolidaritás…

A kiválasztott anyagokat terveink szerint hetente háromszor töltjük fel és bruttó 20.000 Ft/ anyag (számla ellenében) honoráljuk.

Beküldési határidők: 2020. március 25., április 1., április 8., április 15.
E-mail:

Sorozat-szerkesztők: Árva Judit, Hegyi Dóra, Szakács Eszter

tranzitblog: http://tranzitblog.hu/

*A tranzit. hu 2006-ban tett közzé felhívást meg nem valósult művek megvalósítására. 2018-ban a Műértőben megjelent sorozatban felkért művészek küldtek be \”meg nem valósult\” terveket.