This was. This is.

határidődeadline: 2012. január 15.

Label your past, mark your present

WEBOLDAL: http://www.thiswasthisis.com/
HATÁRIDŐ: 2012, január 15.

Milyen szerepet játszik a múlt a JELENEDBEN? Készíts fotókat környezetedben és tetszésed szerint jelöld őket This was. és This is. jelzőkkel!

Lépj kapcsolatba más nemzetközi pályázókkal, oszd meg véleményedet és ötletedet másokkal és hagyd, hogy téged is inspiráljanak társaid. A nyertes pályázók a legtöbbször értékelt képek vagy kommentárok alkotóiból kerülnek ki.

Kétféleképpen lehet a This was. This is. projektben részt venni és természetesen mindkét pályázati formában indulhatsz!

1. Készíts 2 képet az általad kigondolt témában, majd rendezd párba és jelöld az egyiket _ami volt_, a másikat _ami van_ jelzőkkel. Adj címet és egy rövid leírást hozzá. Kiválaszthatod, hogy melyik országban készült a kép és kategóriába illesztheted. Egy pályázó maximum 5 képpárt tölthet fel.

2. Fotókészítés nélkül is aktív részese lehetsz a versenynek! Biztosan megérintenek olyan képek, melyek saját emlékeidet és élményeidet idézik fel. Írj építő kritikát, kommentáld a fotópárokat, melyeket a legizgalmasabbnak találsz.

Fotópárokat és kommentárokat is értékelhetsz, akár többet is, de egy-egy képpár vagy kommentár esetében kizárólag egyszer véleményezhetsz!

Részvételeddel nemcsak új és kreatív ötletekkel gyarapodsz, de értékes nyereményt is kaphatsz! Nincs zsűri, hanem a nézők megítélése alapján a legtöbb szavazatot kapott képek és kommentek szerzői részesülnek jutalomban:

Legkedveltebb fotópár:
500 Euro pénznyeremény + budapesti látogatás a díjátadó prezentáción (2012 február, pontos dátumról még értesítünk).
*Megszervezzük az utad és 400 Euro értékben átvállaljuk az uti- és szállásköltségedet.

Nagyon kedvelt fotópár:
250 Euro pénznyeremény

Legkedveltebb kommentár:
250 Euro pénznyeremény

A legkedveltebb 20 bejegyzést bemutatjuk a This was. This is. projektprezentációján, Budapesten. (2012 február, pontos dátumról még értesítünk).

További információ: .

A projekt az alábbi partnerek együttműködéséből született:
Antikomplex (CZ), Borussia Stiftung (PL), Center for Balkan Cooperation Loja (MK), Central European University – History Department (HU), Geschichtswerkstatt Europa (DE), Lenau Haus Pécs (HU), UAA! (BiH)

Támogatóink:
European Cultural Foundation, Robert Bosch Stiftung, Goethe-Institut