Art is Business

határidődeadline: 2020. április 15.

Felhívás művészeti projektek számára!

Az Art is Business kezdeményezés felelősnek érzi magát, hogy a kialakult helyzetben olyan lehetőségeket kínáljon, amelyek segítségével a vállalati és a kulturális szektorok egymást erősíthetik.
Ennek apropóján keressük azokat a formabontó, erre a célra alkotott új kulturális projekteket, workshopokat, amelyek online formában működnek és elősegítik a vállalati szférában az otthoni munkavégzés hatékonyságát, a produktivitást, a munkavégzők kreativitásának kibontakoztatását, mentális és lelki jólétük megőrzését.
A kezdeményezéssel nem titkolt célunk az is, hogy a kialakult helyzetben bemutatkozási lehetőséget biztosítsunk a művészeti szegmens számára, hogy az alkotókat összekössük a vállalati szektorral, és ezzel akár hosszú távú együttműködések létrejöttét segítsük elő.
A jelentkezők között lehetnek színházi, táncművészeti, képzőművészeti és releváns zenei tartalmat előállító alkotók, akik újszerű megoldásokkal képesek a művészeti értékeket átadni.
A beérkezett jelentkezők számára segítséget nyújtunk abban, hogy eligazodjanak a lehetőségek között, vagy ha már megfelelő minőségű kész tartalommal rendelkeznek, azt eljuttassuk a céges szakemberek számára.
Fontos, hogy korábban máshol már bemutatott vagy éppen futó művészeti produktumokkal, előadásokkal nem lehet pályázni.
Jelentkezés határideje: 2020. április 15.
Az Art is Businessről:
Az Art is Business egy olyan stratégiai gondolkodást támogató kezdeményezés, amely a vállalati és kulturális szférák összekapcsolódását segíti megegyező értékek és érdekek mentén. Teszi mindezt annak érdekében, hogy a felek a számukra legelőnyösebb módon tudják, társadalmi megítélésük szempontjait figyelembe véve erősíteni márkáik imázsát.
A kezdeményezés azzal a céllal jött létre, hogy rávilágítson arra, miért és milyen módon érdemes gondolkodni a művészeti élet és a forprofit szegmens szereplőinek az együttműködésben. A több ággal rendelkező Art is Business nyomtatott médiumból, képzésből, zártkörű eseményekből, konferenciából, díjból és egy ehhez kapcsolódó díjátadóból áll.
További információ és elérhetőség: Balogh Máté András, ;