hangfarm / #1

határidődeadline: 2015. június 21.

elektronikus művészeti alkotótelep és kiállítás
Ellend
2015. július 18-19.

Ismertető:
A Hangfarm egy alakulóban lévő, szabadtéri médiaművészeti kiállítóhely a Pécshez közeli Ellend községben. Témakörei: technológia és természet, elektronikus művészetek, alternatív energiaforrások. A kiállítóhely többnyire termelésből kivont, változatos adottságokkal bíró mezőgazdasági helyszíneken fog létrejönni.
A Hangfarm fejlesztésének központi eseményei az éves rendszerességgel megrendezésre kerülő alkotótelepek, valamint az azokat záró bemutató kiállítás és akció. 2015-ben július 13-19 között rendezzük meg az alkotótelepet, és a bemutató kiállítás július 18-19-én látogatható meg.

Felhívás!
1/ workshop résztvevők, alkotók, alkotócsoportok és önkéntesek számára. A résztvevők a július 13-19-i héten a helyszínen dolgozhatnak az alábbi területeken: saját ötletek kidolgozása, infrastrukturális fejlesztések, önellátás megszervezése. A fejlesztési munkák csoportosan, az ötletek kidolgozása egyénileg, mentorok közreműködésével történik.
A részvétel önköltséges, az étkezés nyersanyagainak díja kb. napi 1000 ft.
Jelentkezés és további információk:
A regisztráció határideje: 2015. július 5.

2/ felhívás alkotók számára: a Hangfarmon bemutatásra kerülő kiállítás anyagát nyílt felhívás alapján állítjuk össze. Az idei felhívásra várjuk a témakörökhöz kapcsolódó, hang-, videó-, multimédia vagy fényinstallációk terveit, dokumentációját az alábbi kategóriákban:

technológia és természet: természeti közegben elhelyezett installációk, emberi beavatkozást igénylő vagy attól független alkotások
alternatív energiaforrások: organikus témájú alkotások és elektronikus művek, melyek saját maguk biztosítják energiaforrásukat (pl. napelem, mechanikusan működtethető generátor segítségével).
film, animáció, mozgókép
egyéb, a témához kapcsolódó alkotás, performansz, előadás.

Jelentkezés és további információk:
A regisztráció határideje: 2015. június 21.

http://www.hangfarm.hu/felhivas.php