SmArt Filmpályázat

határidődeadline: 2007. szeptember 20.

A SosemArt Kulturális Egyesület pályázati felhívása

2007 október 25-28 között harmadik alkalommal rendezzük meg a Szemlétek Vízioaudiális filmszemlét és művészeti találkozót Pécsett. Idén az eseménynek a Zsolnay Gyár épülete ad otthont.

Filmpályázat:

Beadható bármilyen technikával készült, bármilyen műfajú, 2006 után készült alkotás. Maximális hossz harminc perc. Formátum: mini DV, DVD (AVI). Egy alkotó maximum három művet adhat be.

1. Versenyblokk I.: az idei versenyfilmek témája a Rejtekhely. Ez nem jelent semmilyen megkötést, csupán irányelv. A beérkezett filmeket előzsűrizzük, majd a zsűri által kiválasztott alkotásokat díjazzuk, csakúgy, mint a közönség által legjobbnak talált filmeket.

2. Versenyblokk II.: tematikus megkötés nélkül bármilyen alkotás nevezhető.

A pályázati csomagnak tartalmaznia kell:

– a filmet,
– leírást a filmről és az alkotókról (cím, hossz, milyen kategóriába történik a nevezés, az alkotó elérhetősége
– kitöltött nevezési lapot

A pályázati anyagokat 2007 szeptember 20-áig várjuk a következő címre: SmArt, Pécs, Jókai tér 7. 7621

Forgatókönyv írói pályázat:

Kiírásunk azoknak szól, akik kifejezetten forgatókönyvírással szeretnének foglalkozni, célunk ugyanis a forgatókönyvírás és a rendezés szétválasztása. Pályázatunk első fordulójára szinopszisokat várunk. A további feladatról, amely csak a 15, szakmai zsűri által kiválasztott szinopszis írójára vonatkozik, az értékelés után értesítjük az első rostán sikeresen átjutó jelentkezőket. Beadási határidő:2007 szeptember 7.
A műveket a címre kérjük elküldeni, elérhetőséggel együtt.

információ: www.sosemart.hu

sosemart AT bgmail.com
saffy.smart AT gmail.com