Artmessenger 2019

Karácsonyi Kortárs Művészeti Vásár és Kiállítás

Helyszín: KUBIK coworking (Budapest XIII. Jászai Mari tér 5-6.)
Megnyitó: 2019. december 5-én 19.00 órakor
Nyitvatartás: 2019. december 6 – 20. között hétköznap 9.00 – 18.00

Folytatva a Latarka Galéria hét éve tartó hagyományát, ezúttal új néven és új platformon indul útjára a karácsony kortárs művészeti vásár. A szervezők egy belvárosi, központi helyszínen várják az érdeklődőket, méghozzá a Jászai Mari téri KUBIK coworking kiállítóterében! Az exkluzív tárlat lehetőséget nyújt arra, hogy ezúttal valami igazán unikálisat: elismert kortárs alkotók minőségi munkáit vásárolhassák meg szeretteiknek!

A projekt célja idén is az, hogy az igazán nívós és színvonalas képzőművészeti alkotásokra a nagyközönség figyelmét is felhívjuk. A kiválasztott képzőművészek bemutatásával együtt fontos számunkra az is, hogy a művészet élvezete és pártfogása népszerűvé válhasson azok számára is, kiknek eddig a műfaj idegen volt. A szervezők nem titkolt szándéka továbbá a művészet szerteágazó ágazatainak képviselete, hiszen a személytelen, de divatos fogyasztási cikkek helyett egyedi képzőművészeti alkotást ajándékozni páratlan élmény.

Az idei alkalom már csak azért is különleges, mert a művészet iránt érdeklődő közönség és a kortárs képzőművészek közti együttműködést célzó esemény élén idén egy új név és új platform, az Artmessenger áll. A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is több mint 100 képzőművész 200 munkája lesz látható a feltörekvő, új generáció műveitől kezdve a már befutott fiatal alkotók munkáikig.

A vásár 2019. december 5-én 19.00-kor kezdődik, és december 20-áig várja a látogatókat. Vendégeink a megvásárolt műalkotásokat azonnal hazavihetik. Teljes életnagyságukban látni és kiválasztani a műveket rendkívüli tapasztalat, ezért érdemes élőben megtekinteni az alkotásokat a kiállítóhelyszínen.