MMM

⧓⧓⧓

M I N E M Y M I N D
M I N D M Y M I N E
M I N D M Y M I N D
M I N E M Y M I N E

Bolla Szilvia, Borsos Lőrinc, Kohelyi Dániel, Janky Előd, Kiss Adrián, Mátrai Erik, Muskovics Gyula, Páll Tamás, Szeri Viktor, Tóth Márton Emil

2020. október 31–november 28.

A kiállítás megtekintésére a szervezett tárlatvezetéseken van lehetőség. A kiállítás meghatározott időpontokban, előzetes bejelentkezéssel látogatható a e-mail címen. A nyitva tartással kapcsolatban a Facebook eseményben (⧓⧓⧓) lehet tájékozódni.

Együtt szívódunk le a hegy gyomrába, az érzelmeket hátrahagyjuk. Az elme otthonos járatai nedves mélybe, meleg sötétbe vezetnek. Utunkat hártyavékony, tükröződő közeg határolja, amikor átlépünk rajta, időcsapdába kerülünk. Bejutunk magunkba, az oda kintre. Velünk történik, de mi csináljuk.

Megdermesztjük a jövőt, és felolvasztjuk a múltat, majd fordítva. A lejátszófej oda-vissza ugrál memóriánk nem lineáris idővonalán. Utókép-töredékek kusza szövevénye sejlik fel: ismerős alakjai az őrületnek, élvezetes nyomai a pusztulásnak. A részletekben járunk, olvasunk a sorok között, de az összkép idegen marad.

A résztvevők új műveket, létező munkák újraértelmezéseit, nagyméretű, immerzív, összetett installációkat mutatnak be az aqb korábban mészkőbányászatra használt pincerendszerében, ami először ad otthont kiállításnak.
Belépés / kilépés csak saját felelősségre.

Kurátor: Borsos Lőrinc, Árgyélus K. Muskovics

Megnyitó: 2020. október 31. (szombat) 18:00
Megnyitja: Szeri Viktor, Páll Tamás, Muskovics Gyula, Molnár András, Marquetant Tamás

Program:
18.00 kapunyitás
19.30 megnyitó performansz:
Szeri-Páll-Muskovics + Molnár András és Marquetant Tamás
21.00 zárás

AQB (Budapest XXII. Nagytétényi út 48-50.)